Dc. jul. 28th, 2021
arbre de llimonas

Hi han moltes personas que critican la forma de fer cosas aqui a Barcelona. Creiem que portem molts anys pensant la millor forma de millorar la sostenibilitata a aquesta ciutat.

Comensan per el consum intelligent de productes. Hem de comensar a millorar la nostra forma de consumir productes que tenen molt de plastic. Un exemple molt important es portar la nostra propia bosa quan nem a comprar.

Les empresas despanya i especialment catalunya ja tenen una gran responsabilitat per asegurarse de tenir bosses alternatives i fins i tot cobrar extra per les bossas de plastic.

Com a empresas ells ho estan fent molt be, pero com a consumidor es important considerar que si deixem de consumir els proveidors tambe deixaran de proveir.

Llavors que podem fer al respecte? Lho primer sera portar una bosa de roba, o dalgun material sostenible per portar el menjar que comprem.

La idea de la bossa de plastic que nomes shan fa dun sol us, es algo antic i ja no ens ho podem permitir.

Hi han moltes accions que podem comensar a fer per millorar lestat del medi ambient i comensar a millorar la sostenibilitat a aquesta ciutat tan maca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *