Dc. jul. 28th, 2021
gent fent esport

Barcelona com a ciutat sempre a estat en el foc de mira de moltes ciutats internacionals amb el ambit de sostenibilitat. Som de les ciutats que millor ajudan als seus ciutadans a caminar a la ciutat sense la filtracio de cotxes.

Pero com ho hem fet? I que mes podem fer per seguir canviant?

La veritat es que desde las olimpiades de 1992 Barcelona com a ciutat a canviat moltisim. Avans una ciutat considerada important per els seus ports i la seva conexio a Europa. Amb les olimpiades es van construir una varietat de conexions a la ciutat que ajudavan a obrir la ciutat i millorar la accessibilitat de tothom dins.

Ara el problem va surgir perque amb una gran accessibilitat, tambe pot portar a nivells molt baixos de sostenibilitat. Com a liders de la ciutat i protectors de la natura a Catalunya, Barcelona va comensar a implentar carrils Bici, vem comensar a fomentar el bicing un servei per llogar bicis economic per els ciutadans de Barcelona.

Asobre vem comensar a impulsar que la gente porti menys el cotxe i mes el transport public.

Ara tot aixo cambia molt amb el Covid-19 – Molta gente prefereix agafar el seu cotxe avans que entrar en un tram via ple de gent que poden tenir el Covid.

Igualmente em vist un desvenvolupament dels nostres carrils bicis que ara els fan servir una gran multidud de gente que van en patinet electric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *