Dc. jul. 28th, 2021
cami

Al acabar un altre any tornem a estar pendents de que farem al comensar el seguent any. Aquest any ha estat ple de cosas que no pensavam que pasarian pero igualment han pasat.

El coronavirus ens ha ensenyat que la nostra salud es la cosa mes important que tenim i que estem disposats a tencar totes les mesures de seguratat per asegurar la salud dels nostres ciutadans.

La sosteniblitat segeuix sent un problema molt important. Per treure algo positiu del Coronavirus sha de dir que la gent ha viatjat menys – ha fet servir menys el cotxe i sha quedat mes dias a casa i trobat activitats aprop de casa per fer amb els amics.

La ciutat de barcelona ja ha implementat 200 cameras que estan mes o menys amagadas i ajudan a detectar cotxes que estan entrant a barcelona sense el permis de sostenibilitat davant.

Cada cop que entrin a la ciutat sense tenir el comprovant ECO els hi cobrarem 50 euros per cada 90 minuts de moviment que detectin les nostres cameras. Amb aixo estem intentant – amb una forma potser bastant brusca – baixar el consum de cotxes insostenibles a la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *