logo

Xerrada d'Esther Vivas a l’Agenda 21 Escolar

Amb el títol Decidim nosaltres allò que mengem? us convidem a assistir a la xerrada del proper 27 de febrer a l’Agenda 21 Escolar. Apunteu-vos-hi!

 

 

En el marc del seminari sobre alimentació i consum convidem a tota la comunitat educativa a assistir a la xerrada Decidim nosaltres allò que mengem? a càrrec d’Esther Vivas que tindrà lloc el proper 27 de febrer de 18 a 20h a l’Aula d’Agenda 21 Escolar. La secretaria del programa es reserva el dret de modificar l’aula on es durà a terme la xerrada en el cas que hi hagi moltes inscripcions.

 

La xerrada ens ajudarà a posar en relleu conceptes i idees importants a difondre en les comunitats educatives escolars per tal que la nostra alimentació i les accions dels menjadors escolars siguin realment transformadores.

 

Esther Vivas, llicenciada en periodisme i magisteri en sociologia, és periodista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries. També és autora de diversos llibres i publicacions sobre anticapitalisme i consum responsable.

 

Les seves principals línies de treball són l’anàlisi dels moviments socials alternatius (antiglobalització, fòrums socials, indignats) i els impactes del model agrícola i alimentari actual i les alternatives que es plantegen des de la sobirania alimentària i el consum crític.

 

Cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 93.256.25.91.