logo
 

Info150 05 destacat guia

NOVA GUIA SOBRE ALIMENTACIÓ AGROECOLÒGICA


El 22 de gener a l'Espai Jove La Fontana es presentarà la guia informativa amb propostes d'activitats sobre alimentació agroecològica. Hilda Weissman i Esther Vivas conduiran l'acte. Hi esteu convidats!

 

 

 

Hilda Weissman (pedagoga iniciadora del programa A21 Escolar de Barcelona) i Esther Vivas (periodista i sociòloga especialista en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries) presentaran el proper 22 de gener a les 17.30 h, a l’Espai Jove La Fontana, la Guia informativa i proposta d’activitats per promoure l’alimentació agroecològica.


El document compta amb una primera part informativa organitzada al voltant de quatre eixos: salut, entorn, justícia social i menjadors escolars. La segona part suggereix activitats que permeten aprofundir en aquestes perspectives. I la tercera part conté una selecció acurada de recursos i bibliografia actualitzada.

 

Es tracta d'un treball conjunt entre Barcelona Escoles + Sostenibles, la Taula de Treball de Menjadors Escolars Ecològics i l'associació Entrepobles.

 

Es prega confirmar assistència a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.