logo
 

Info156 02 assessor2

VOLEU UN ASSESSOR ENERGÈTIC VIRTUAL?

 

L’Agència de l’Energia de Barcelona ha llançat una campanya ciutadana sobre autosuficiència energètica. Les famílies participants comptaran amb un assessorament virtual i comptadors intel·ligents.

 

 

 


Us convidem a descobrir l'Assessor Energètic Virtual, un programa descarregable des del web "Autosuficiència BCN" que us permetrà conèixer com consumiu i controlar la vostra factura energètica.

A través d'aquesta eina TIC podreu assolir els vostres objectius d’estalvi i compartir-los amb tota la comunitat de Barcelona de manera senzilla i divertida. Només cal que us doneu d'alta i faciliteu les dades de la vostra factura elèctrica. Una vegada fet, rebreu les indicacions de com entrar a l’Assessor i un petit vídeo-tutorial us ajudarà a descobrir el potencial de l’eina.

Si sou de les 500 primeres persones interessades, també podreu obtenir un equip de mesura del consum elèctric de casa vostra, que us permetrà disposar de dades freqüents sobre el consum elèctric de la llar. Es tracta de dispositius petits que s’adapten al quadre elèctric de dins de casa. La comunicació de les dades que es recullen es realitza a través del sistema wi-fi que tingueu a casa i des d’aquí la informació s’envia protegida als servidors per poder mostrar les dades i millorar el servei d’eficiència rebut.

 

+ informació