logo
 

retorna

PROVA PILOT: EL RETORN D’ENVASOS A LA UNIVERSITAT

 

Més de 20.000 envasos de begudes han estat retornats a la prova pilot que s'està duent a terme la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola ELISAVA amb l'objectiu de millorar els resultats de la recollida selectiva.

 

 

 


La prova pilot de retorn d'envasos a la universitat, que es va iniciar el passat 20 d'abril de 2015 i finalitza el proper desembre 2015, porta recollits més de 20.000 envasos de begudes. Els participants són centres d'estudis superiors, tots ells membres de la xarxa Barcelona + Sostenible: la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola ELISAVA.

L'objectiu de la iniciativa és millorar els resultats de la recollida selectiva i la seva qualitat a través d'un total de 16 màquines per efectuar el retorn dels envasos. Alhora, per tal d'incentivar i agrair la participació de la comunitat universitària, els participants poden guanyar abonaments per a festivals de música i teatre.

Al projecte hi col·laboren la Fundació Catalana de Prevenció de Residus i Consum Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Més informació.

retorna elisava