logo
 

Info170 06 ecrz

IV FÒRUM DE L’ESTRATÈGIA CATALANA RESIDU ZERO

 

Coneixeu deu casos demostratius d’èxit municipal en Residu Zero al quart fòrum de debat sobre aquesta estratègia, que tindrà lloc el proper 10 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

 

 

 


El proper 10 de desembre, de 9.15 a 18 h, se celebra el IV Fòrum de l'Estratègia Catalana de Residu Zero, que tindrà lloc al Col·lectiu Ronda (c. Sant Pere Més Alt, 59).

A la jornada es presentaran 10 casos demostratius d'èxit municipal en la direcció Residu Zero i es debatrà la manera d'afrontar aquest canvi d'estratègia. Consulteu el programa de la jornada.

L'objectiu general de la trobada és reflexionar sobre la transició cap a un model de producció i consum que redueixi l’explotació de recursos naturals i que permeti la reintroducció dels residus com a matèria primera a la indústria i l’agricultura.

Així mateix, es debatrà sobre els canvis necessaris per promoure una reconversió del sistema productiu cap a una producció neta, una agricultura i ramaderies ecològiques i una desmaterialització dels serveis que garanteixin la incorporació dels passius ambientals als balanços empresarials, tot evitant el traspàs de costos a la societat.

Es reflexionarà també sobre aspectes com la responsabilitat dels productors i el canvi de marc normatiu necessaris per tal d’encarar aquests reptes.

Accediu al formulari d'inscripció.


Més informació