logo
 

Info178 02 Bioblitz

TORNA LA BIOBLITZBCN

 

Els dies 15, 16 i 17 d’abril a l’Institut Botànic de Barcelona es duran a terme itineraris científics i activitats sobre biodiversitat urbana per tota la ciutadania

 

 

 

 

 

 

El Museu de Ciències de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’AMB i l’Institut Botànic organitzen un any més la BioBlitzBcn, unes jornades de descoberta de la flora i fauna urbana de la mà de naturalistes experts.

Info178 02 Bioblitz interna 

L’edició d’enguany es durà a terme els dies 15, 16 i 17 d'abril a l’Institut Botànic de Barcelona situat al Passeig del Migdia, a Montjuic. El divendres 15 les activitats estan exclusivament dirigides als centres educatius de secundària i estan organitzades amb el suport d’Escoles + Sostenibles

 

El dissabte 16, de 10 a 22.30 h, i el diumenge 17 de 10 a 14 h s’oferiran per tots els públics un seguit d’itineraris científics i activitats dedicades a diversos grups biològics, entre els quals hi ha els ocells, les plantes vasculars, els amfibis, les formigues i les algues. A més a més, hi destaquen també altres activitats com el taller de fabricació de caixes niu i menjadores o la creació d’un gran mural de la fauna.

 

Algunes de les entitats i empreses membres de la xarxa Barcelona + Sostenible col·laboren en aquesta edició de la BioBlitz: Animal Latitude, Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals, Amics del Jardí Botànic de Barcelona, Associació Galanthus, Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Institut Català d’Ornitologia, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona i World Nature.

 

Podeu consultar la programació i inscriure-us-hi aquí. Les places romandran obertes fins a exhauriment.

 

Més informació