logo
 

Info 180 01 bici

LA CIUTAT SOBRE DUES RODES

 

Voleu tenir un estand a la Festa de la Bicicleta? Descobriu aquesta i moltes altres activitats a les quals podeu participar per promoure la mobilitat sostenible a Barcelona.

 

 

 

  

 

 

#BCNenBici

 

 

L’Ajuntament de Barcelona ha impulsat en els darrers mesos la campanya #BCNenbici, amb la qual es vol promocionar l’ús d’aquest transport a la ciutat. La campanya té per objectiu augmentar en un 67% els desplaçaments en bicicleta durant els pròxims anys i arribar als 80.000 viatges diaris a la ciutat.

 

Com a suport a la campanya s’ha instaurat un nou espai web on s’hi poden trobar tot tipus de recursos i informació pràctica per circular amb aquest vehicle per la ciutat.

A més, s'han dut a terme altres accions durant el passat mes d'abril. Una d'elles va ser a càrrec d'un grup de ciclistes que es van dedicar a repartir fulletons sobre les normes de circulació i a obsequiar amb una llum a la ciutadania que anava en bicicleta.

 

 

 


En el marc d’aquesta campanya, el proper 12 de juny de 10 a 14 h a la Plaça de les Glòries es celebrarà la Festa de la bicicleta. Aquest esdeveniment vol servir per sensibilitzar la ciutadania a través d'una Mostra d’Entitats de la Mobilitat Sostenible i també d'un seguit d'activitats, tallers, jocs, demostracions i informació sobre la bicicleta.

 

Les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible que ho vulgueu podeu participar en aquesta Mostra amb un estand que s'ofereix de forma gratuïta perquè exposeu les vostres propostes relacionades amb la mobilitat sostenible.


Si hi esteu interessats/des, cal que ho comuniqueu abans del 15 de maig a través de l'adreça electrònica Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 402 39 99.

 

Activitats relacionades amb la bicicleta European Cycling Challenge

 

Aquest any arriba la cinquena edició de l'“European Cycling challenge”, una competició entre ciutats europees on hi participen diversos ciclistes urbans organitzats en equips. El repte es realitza durant un mes, de l’1 al 31 de maig, on es competeix per veure qui recorre més quilòmetres durant aquest període de temps. S’accepten tot tipus de desplaçaments, però sempre amb bicicleta: cap al lloc de treball, l’escola, per anar a comprar etc. Aquest any hi participen 52 ciutat europees que durant el mes de maig faran un recompte dels quilòmetres realitzats.

 

Per a participar-hi es pot descarregar l’App Cycling365, que monitoritza els trajectes i que permet crear una malla dels recorreguts que fan els ciclistes a la ciutat elaborant un heatmap. L’objectiu del “European Cycling Challenge” és superar els 2 milions de quilòmetres per tot Europa.


Més informació  Info 180 01 bici intern