logo

 

Novetats

20150520 01.CloendaSecundaria
 

L'acte de cloenda de secundària ja és a tocar

Esteu convidats els centres que teniu alumnat d'ESO, batxillerat, FP o d'adults. Un espai per compartir i analitzar tot allò que hem fet aquest curs, per agafar noves idees, propostes de futur i per adonar-nos que som molts els que formem part d’aquesta xarxa d’escoles responsables i compromeses en innovar, repensar i canviar hàbits, entorns, maneres d’aprendre, etc.

 

+ informació

 

20150520 02.CloendaPrimaria
 

La cloenda de primària també s'acosta

El proper 12 de juny, a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova, celebrarem aquest acte de final de curs intercanviant experiències, passant-nos-ho d'allò més bé i estrenant aquest nou equipament de la ciutat. Hi esteu convidats els centres amb alumnat d'infantil i primària.

 

+ informació

 

20150520 03W.Subvencions
 

Estigueu apunt per quan s'obri la convocatòria

Ja teniu un certificat digital? Igual que el curs passat, podreu lliurar la documentació mitjançant el portal de tràmits de l'Ajuntament si disposeu d'un certificat digital acceptat. Abans de res, es farà pública la convocatòria –que publicarem en l'apartat de Subvencions– i, dins el termini establert, podreu demanar la subvenció i presentar la documentació via electrònica.

 

+ informació

20150520 04.EnHoMengemTot
 

La traca final de l'Ens ho mengem tot

Amb aquest aliment, es finalitza l’estudi del grau de malbaratament dels aliments estudiats amb el projecte Ens ho mengem tot. I com el curs passat ens trobarem en una jornada per intercanviar les experiències entre els centres, presentar els resultats, avaluar el projecte d’aquest curs, fer propostes pel curs vinent, visionar el vídeo que s’ha gravat durant aquest curs a algunes de les escoles participants i esmorzarem.

 

+ informació

Les escoles dia a dia

EscSplai 1
 

L'Escola Splai recupera materials per fer tallers

Dins del projecte d’escola dedicat a “redueix, reutilitza, recicla” els nens i nenes han realitzat un taller de “Recuperart”, on s’ha donat una nova vida al rebuig i s’han creat diversos objectes i obres artístiques.

 

+ informació

20150520 07.EscOrlandai
 

Escola Orlandai, tercer premi agricultura i alimentació

Mestres, alumnes, cuineres, famílies han permès assolir aquest reconeixement al treball dut a terme any rere any entorn l’agricultura i alimentació ecològica a l’escola. Enhorabona!

 

+ informació

20150520 08.StGregori
 

A l'Escola Sant Gregori, tothom implicat

Tres accions realitzades durant el tercer trimestre que han aglomerat tothom del centre amb molta força: compostatge a batxillerat, una ecoauditoria i una plantada de ginestes i neteja de l’entorn.

 

+ informació

20150520 09.Bogatell
 

Construïm una casa amb envasos a l'Escola Bogatell

El passat mes de gener, els grups de P4 vam iniciar el tema de la casa. Com que entre les professions dels pares i mares del grup hi ha diversos arquitectes, vam oferir la possibilitat a les famílies de fer aportacions sobre el tema. I entre totes les que van sorgir, aquesta va ser sonada!

 

+ informació

 

recommenat bcn XESC Camí escolar, espai amic Conferència internacional de joves 20150306 AnyIntSols 20150306 AnyIntLlum