logo

 

Novetats

20151111 01.Subvencions 2
 

Atorgament provisional de les subvencions

Ja és pública la resolució d'atorgament de les subvencions de la convocatòria 2015 per al desenvolupament del pla d'acció del BcnE+S i la relació de projectes anuals i triennals corresponent. Podeu consultar-ho en l'apartat de Subvencions, al nostre portal web o clicant directament aquí.

 

El 3 de juny, al CosmoCaixa, els centres de secundària es trobaran per intercanviar accions d’A21E i, l’11 de juny, al parc del Centre del Poblenou, serà el torn per als d'infantil i primària. Apunteu-vos-hi!

20151030 01.Signatura
 

Vídeo emotiu de l'acte de signatura

Ja hem incorporat el vídeo de l'acte de signatura a la nostra videoteca perquè el compartiu amb qui no va poder venir i us ajudi a explicar el vostre compromís davant la comunitat educativa.

 

+ informació

 

Comencem el viatge d’aquests 15 anys de programa!

20151111 03.Consell

 

Es reuneix la Comissió Permanent

Col·laboració, cooperació, participació i xarxa van ser les paraules que més van sonar en la primera reunió de la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

 

+ informació

20141120 02.Plantes
 

Ja podeu reservar les vostres plantes

BcnE+S ofereix cada any espècies vegetals per complementar les accions que desenvolupen els centres de la xarxa. Entre els dies 24 de novembre i 11 de desembre, els centres que les necessiteu, podeu fer la vostra comanda a través del formulari que trobareu aquí o en l'apartat d'eines del nostre web. Les plantes es lliuraran a finals d'hivern en el Viver Municipal Tres Pins.

+ informació

El 3 de juny, al CosmoCaixa, els centres de secundària es trobaran per intercanviar accions d’A21E i, l’11 de juny, al parc del Centre del Poblenou, serà el torn per als d'infantil i primària. Apunteu-vos-hi!

Les escoles dia a dia

20151125 06.SantJosepOriol
 

La investigació de les papallones

L’Escola Sant Josep Oriol ens explica com l’hort els ha permès investigar, despertar incògnites i preguntes, cercar solucions a problemes, ser més responsables i autònoms, prendre decisions...

 

+ informació

20151111 7.Premi
 

Premi Ramon Margalef 2015

Alumnat de batxillerat d’Escoles + Sostenibles participa a la conferència Ecologia i evolució, a càrrec de Robert E. Ricklefs, premiat enguany pel Premi Ramon Margalef d’Ecologia. Ens ho expliquen des de l’Escola Betània-Patmos i Sant Gregori.

 

+ informació

20151111 9.MareDeuMontserrat
 

L’alumnat del CEE Mare de Déu de Montserrat visita Can Masdeu

Aprenem molt sobre l’ecologia, la sostenibilitat i una manera de viure que lluita per canviar el món pensant en la Terra i el respecte per ella.

 

+ informació

20151111 10.AlexandreGali
 

Fem melmelada de codony

L’alumnat de 6è de l’Escola Alexandre Galí elabora melmelada del codonyer del pati i ens explica què n’ha après de tot plegat.

 

+ informació

 

recommenat bcn XESC Camí escolar, espai amic Conferència internacional de joves 20150306 AnyIntSols 20150306 AnyIntLlum