logo

 

Novetats

20140825 logoBES
 

Escoles + Sostenibles

A partir de l'1 de setembre de 2014, l'Agenda 21 Escolar estrenem nova marca del programa i ens diem: Barcelona Escoles + Sostenibles. La nostra adreça de correu electrònic passa a ser Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. i el nostre web www.bcn.cat/escolessostenibles. L'horari de la Secretaria del c/ Nil Fabra, 20, és de dilluns a dijous de 8.30 a 18.00 h i divendres de 8.30 a 14.00 h.

 

 

El 3 de juny, al CosmoCaixa, els centres de secundària es trobaran per intercanviar accions d’A21E i, l’11 de juny, al parc del Centre del Poblenou, serà el torn per als d'infantil i primària. Apunteu-vos-hi!

20140618 04W.Estiu
 

Sessions per a professorat nou

Per a tots els centres que s'incorporen per primera vegada al programa i per al professorat nou que ho desitgi dels centres que ja hi formen part, us oferim un curs introductori per conèixer experiències, ajudar-vos a desenvolupar el projecte i reflexionar sobre el punt de partida.

+ informació

 

 

El 3 de juny, al CosmoCaixa, els centres de secundària es trobaran per intercanviar accions d’A21E i, l’11 de juny, al parc del Centre del Poblenou, serà el torn per als d'infantil i primària. Apunteu-vos-hi!

Les escoles dia a dia

20140623 LetsCleanUp
 

Obrim consciències

Les escoles Farigola de Vallcarca, Virolai i l'Associació de l'Institut Ferran Tallada participen en diverses actuacions paral·leles de conscienciació en motiu del Let's Clean up Europe.

 

+ informació

20140618 9bW.Magnolia
 

L'Escola Infantil Magnòlia fa anys

L'Escola Infantil Magnòlia ha celebrat aquest dissabte dia 14 de juny el seu 50è aniversari. Des de l’any 2004 forma part de la xarxa d’escoles de l’A21E Escoles+Sostenibles i per aquest motiu vam participar en la seva festa.

 

+ informació

20140618 10.ComFunciona
 

Aprenem i passem a l'acció

Més de 200 alumnes de l’Escola Sant Joan Baptista participen en una acció d’Aprenentatge Servei per promoure la recollida selectiva al Punt Verd de Barri. L'acció consisteix en aprendre sobre la importància d'aquestes instal·lacions, el seu ús i la seva gestió i, posteriorment, compartir aquesta informació amb els companys més petits en visites guiades.

 

+ informació

20140618 9aW.Sadako
 

Agricultura sostenible a l'escola

Els nois i noies de cinquè de l'Escola Sadako han treballat la sostenibilitat des de diferents àmbits. Cada grup ha aprofundit en aquell aspecte que li ha interessat més i, finalment, n'han fet un vídeo. El que us mostrem a continuació tracta del nostre hort ecològic i esperem que us agradi molt.

 

+ informació

20140618 11.SantsInnocents
 

Ja tenim compost!

Per fi, després de tres cursos intentant-lo, hem aconseguit una molt bona quantitat de compost per adobar el nostre hort. Ens va ajudar en Marc, un veí que en sap molt i que es va oferir a col·laborar amb nosaltres.

 

+ informació

 

recommenat bcn XESC Camí escolar, espai amic Conferència internacional de joves 2012 International year of sustinable energy for all