logo

 

Novetats

20150916 01.Signatura
 

Acte de signatura 2015

Els centres que us incorporeu per primera vegada i aquells que comenceu o renoveu un triennal, reserveu-vos el 8 d'octubre al matí per assistir a un dels actes més importants de l'any. L'acte de signatura del compromís per la sostenibilitat al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

 

+ informació

 

20150824 02.PropostesEducatives
 

Les propostes d'Escoles + Sostenibles

Si esteu interessats a treballar el malbaratament alimentari, el soroll, la prevenció de residus, la participació o el compostatge, us oferim aquest suport complementari a les vostres actuacions.

 

+ informació

 

20150604 02W.Subvencions
 

Centres nous que us vulgueu incorporar

Els centres nous que us vulgueu incorporar a la xarxa i no vau presentar la vostra sol·licitud al juliol, podeu fer-ho –sense optar al suport econòmic– durant les primeres setmanes de setembre. Truqueu-nos perquè us indiquem quina documentació cal presentar i resolem els vostres dubtes. El 30 de setembre donarem per tancades les inscripcions pel curs 2015-16.

 

Secretaria BcnE+S. 93 256 25 99. Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

Les escoles dia a dia

20150916 05.ErnestLluch
 

Premis de creació d'aplicacions mòbils

L’Institut Ernest Lluch i l’Escola Virolai es troben entre els set grups guanyadors de la segona edició dels premis mSchools que el passat 26 de juliol van participar uns campaments tecnològics d’estiu dedicats a la tecnologia mòbil i el disseny d’aplicacions.

 

+ informació

20150824 06.HongKongPremis
 

Centres BcnE+S guardonats a Hong Kong

Cinc centres educatius de la xarxa van participar en un projecte educatiu internacional amb Hong Kong que tracta sobre com la sostenibilitat als centres educatius. Green Living & Sustainability Project in the Community és un projecte col·laboratiu a llarga distància, entre escoles europees i de Hong Kong.

 

+ informació

20150824 07.EscolaSantGregori
 

L'Escola Sant Gregori i la biodiversitat

Una alumna de batxillerat del curs 2014-15 ens explica la seva experiència a través d'un article sobre el seu treball de recerca sobre papallones i plantes invasores. A través d'una anàlisi acurada, s'ha aproximat a la realitat del seu centre en matèria de biodiversitat.

 

+ informació

20150824 08.InsPrincepGirona Reg
 

Aigua de pluja per regar l'hort i omplir la bassa

Un equip multidisciplinari de l'Institut Príncep de Girona va valorar els beneficis de regar l’hort escolar amb aigua de pluja, de crear un espai natural al pati amb una bassa per amfibis per afavorir la biodiversitat i el benestar físic i mental de la comunitat educativa, i d’implicar als alumnes en aquestes accions a nivell d’aprenentatges pràctics i per això es van embrancar en aquest ambiciós projecte.

 

+ informació

20150824 09.LlarInfantsAiret
 

Per educar un infant cal tota la tribu

Per tal que es puguin obrir les portes de la llar i tot funcioni, cal tota una tribu. Cadascuna de les persones que hi treballe més important i necessària per tal que tot rutlli. Ocupant el seu lloc i fent allò que ha de fer.

 

+ informació

 

recommenat bcn XESC Camí escolar, espai amic Conferència internacional de joves 20150306 AnyIntSols 20150306 AnyIntLlum