20140403 01w.TCP
 

Tinguem Cura del Planeta

Més de 100 joves es troben a Sabadell a la IV Conferència Catalana TCP per intercanviar accions transformadores, reflexionar sobre el canvi i comunicar-ne els resultats mitjançant diversos tallers.

 

+ informació

20140403 02.TrobadaEmbolcalls
 

L'alumnat de l'E+S diu la seva

El passat dijous 27 de març els joves dels instituts Ferran Tallada i Jaume Balmes, de les escoles Vedruna Gràcia i Pia Sant Antoni i el Col·legi Sant Ramon Nonat van aplegar-se per compartir les seves actuacions.

 

+ informació

20140403 03.Sssplau
 

Nova proposta educativa sobre soroll

Pel Dia Internacional de la Qualitat Acústica es presenta Sssplau, un projecte per ajudar a les escoles a analitzar el nivell de contaminació acústica i actuar.

 

+ informació

20140320 03.CriterisGreeNET
 

Criteris d'una bona pràctica educativa

A més de tenir la possibilitat de donar visibilitat a algunes de les seves actuacions, el Centre FP Arco i els instituts Narcís Monturiol i Rubió i Tudurí analitzen altres pràctiques educatives a partir d'uns criteris consensuats pels representants del GreeNET. I quins són aquests criteris amb els que treballen? Una bona pràctica hauria de...

 

+ informació

20140403 10.Valldemossa
 

Preparem l'hort per a les portes obertes

Durant dies hem estat treballant molt per presentar el nostre hort i que quedés ben bonic pel dia de la jornada de portes obertes. Una de les coses que vam fer és un concurs de dibuixos d’arbres.

 

+ informació

20140403 09.VictorCatala
 

Taking pride in our environment

L'alumnat de l'Escola Víctor Català descobreix, investiga i aprèn sobre la ciutat i ho comparteix amb alumnes d’altres països d’Europa.

 

+ informació

20140403 08.Cobi Martorell
 

Explicar el que passa és important

L’EBM Cobi i l’Institut Escola Oriol Martorell ens mostren dues maneres ben diferents de fer visible allò que s'esdevé en el dia a dia a l'escola i que ens permet compartir el nostre compromís.

 

+ informació

20140403 11.MDColl
 

Carnestoltes més sostenible

L'Escola Mare de Déu del Coll ens explica com ha fabricat els ornaments del darrer Carnaval i ens ho ensenya amb unes quantes fotografies.

 

+ informació

 

recommenat bcn XESC Camí escolar, espai amic Conferència internacional de joves 2012 International year of sustinable energy for all